Хранене

Грижата за добрия имунитет при децата започва с балансирано, разнообразно и пълноценно хранене. Ние осъзнаваме колко е важно то за здравето, паметта, жизнеността и правилният растеж. В менюто трябва да има яйца, риба, млечни продукти, зърнени и бобови култури. То е съобразено с възрастовите и индивидуални особености на децата. Плодовете и зеленчуците – сезонни и сурови, присъстват ежедневно в менюто на децата. Недостигът на витамини е един от факторите, които водят до отслабване на имунитета. Водата също е важна. Тя подпомага обмяната на веществата, хидратира и осигурява възможност за премахване на отпадните продукти от организма.

Кетерингова компания доставя два пъти на ден вкусна и питателна храна, приготвена чрез най-новите съвременни тенденции за здравословно хранене, съобразена с изискванията на РИОКОЗ и утвърдени рецептурници.

Златни правила по време на хранене. Добрите маниери за поведение и етикет при хранене се учат още в ранна детска възраст. Ние залагаме на добри хигиенни навици още от самото начало – така детето ще запомни, че храненето започва, когато е с измити ръчички, поставена му е салфетка и масата е добре подредена. За нас е важно то да се храни бавно и чисто, да иска помощ, ако се затруднява, да ни споделя дали храната му харесва.